WiFi смарт контролер за вода /SD003/

988.60 лв.
Добави

Кат. №: SD003

Описание

С този смарт клапан контролирането на налягането на водата, дебита, температурата и консумацията на вода никога не е било по-лесно. Този продукт също така включва възможност за проверка за течове на вода и ви позволява да включвате/изключвате водния клапан само с един бутон, всичко това от удобството на вашия смартфон чрез APP. Водния клапан включва и функция за измерване на температурата, която ви позволява лесно да наблюдавате температурата на водата.
Но това не е всичко – този продукт се откроява с уникалните си функции като наблюдение на потреблението на вода, което ви помага да следите потреблението на вода. Тази функция ви помага да пестите вода и пари от сметки за комунални услуги. Позволява свързаност с други устройства и умни сцени. Управление чрез безплатно мобилно приложение "TUYA" & "SmartLife" от всяка една точка на Земята (съвместимо за Android и iOS).


* Конторлер за вода
* Измерва температурата на водата
* Измерва налягането
* Измерва потока на водата
* Тест с едно щракване за изтичане на вода
* Лесен монтаж
* Съвместимост с различни размери тръби
* Размер муфа: 3/4
* Време за включване или изключване: 24 сек.
* Безплатно приложение за Android & iOS: "TUYA" & "SmartLife"
* Свързаност: към домашна WiFi мрежа – 2.4GHz, 802.11 b/g/n
* WiFi смарт контрол
* Гласово управление: Amazon Alexa и Google Assistant (заплаща се отделно)
* Захранване: DC 5V/2A
* Свързаност с други устройства (умни сцени)
* Блутут версия: 5.0
* Безжично управление: до 45м
* Налягане на водата: 20-100psi
* Температура на водата: -10℃~65℃
* Работна влажност: 10-80%
* Габаритни размери: 195mm*90mm*102mm
* Материал АВS пластмаса
* Цвят: Бял

Съдържание:


1 X WiFi смарт контролер за вода /SD003/
1 Х Захранващ кабел
2 Х Муфа-Нипел
2 Х Тефлон
2 Х Гумени уплътнения
1 Х Адаптер
1 Х Ръководство за употреба
Гаранция: 24 месецаСходни продукти

Разгледай Умен капан за мишки с WiFi /SD002/
94.40 лв.
Умен капан за мишки с WiFi /SD002/
Интелигентен Wi-Fi капан за мишки, който работи чрез силен електрошок, който е смъртоносен за мишката. Капанът е снабден с електрифицирана плоча. След като мишката влезне през отвора, капана засича нашественика и се активира. Управление чрез безплатно мобилно приложение "TUYA" & "SmartLife" от всяка една точка на Земята (съвместимо за Android и iOS). Мониторинг от всяка точка на земята и получаване на известие при улов. Ще получите известие, когато капанът е сработил и е необходимо да го презаредите. В предната си част се намира кутия, в която се поставя храна за примамка. Тя може да бъде достигната само от вътрешната страна. Позволява свързаност с други устройства и умни сцени.
виж повече
Разгледай Интелигентен спирателен кран за вода или газ с WiFi /SD001/
89.50 лв.
Интелигентен спирателен кран за вода или газ с WiFi /SD001/
Интелигентният Wi-Fi спирателен кран за вода или газ ви дава контрол върху водоподаване/газоснабдеване на вашия дом, къща, вила, офис и др. Свързан със сензор за наводнение може да сведе щетите от наводнение до минимум, може да създадете график на поливна система или просто да спрете водата от разстояние за ваше спокойствие. Позволява свързаност с други устройства и умни сцени. Управление чрез безплатно мобилно приложение "TUYA" & "SmartLife" от всяка една точка на Земята (съвместимо за Android и iOS). Мониторинг на вашия дом от всяка точка на земята. Клапанът за спиране на вода или газ се инсталира над съществуващия кран, което не изисква модификации по водопроводната или газова инсталация.
виж повече
Разгледай WiFi смарт контролер за напоителна система с пръскачки /SD004/
190.80 лв.
WiFi смарт контролер за напоителна система с пръскачки /SD004/
Поливане без усилие: 16-зоновият интелигентен контролер за пръскачки с Wi-Fi позволява персонализиране на графици за поливане, базирани на специфични нужди на двора и растенията. Осигурява адекватно водоснабдяване независимо от ландшафта, което води до красив двор, като същевременно намалява сметките за вода.
виж повече