Интелигентен спирателен кран за вода или газ с WiFi /SD001/

89.50 лв.
Добави

Кат. №: SD001

Описание

Интелигентният Wi-Fi спирателен кран за вода или газ ви дава контрол върху водоподаване/газоснабдеване на вашия дом, къща, вила, офис и др. Свързан със сензор за наводнение може да сведе щетите от наводнение до минимум, може да създадете график на поливна система или просто да спрете водата от разстояние за ваше спокойствие. Позволява свързаност с други устройства и умни сцени. Управление чрез безплатно мобилно приложение "TUYA" & "SmartLife" от всяка една точка на Земята (съвместимо за Android и iOS). Мониторинг на вашия дом от всяка точка на земята. Клапанът за спиране на вода или газ се инсталира над съществуващия кран, което не изисква модификации по водопроводната или газова инсталация.


* Спирателен кран за вода или газ
* Лесен монтаж
* Съвместимост с различни размери тръби
* Силно движещо рамо
* Налягане на клапана: 1.6Mpa
* Време за изпълнение на командата: 5-10сек.
* Въртящ момент: 40кг/см
* Безплатно приложение за Android & iOS: "TUYA" & "SmartLife"
* Свързаност: към домашна WiFi мрежа – 2.4GHz, 802.11 b/g/n
* WiFi смарт контрол
* Гласово управление: Amazon Alexa и Google Assistant (заплаща се отделно)
* Захранване: 12V/1.5A
* Свързаност с други устройства (умни сцени)
* Безжично управление: до 45м
* Работна температура: -10℃~50℃
* Работна влажност: <95%
* Габаритни размери на сирена: 150 x 70 х 117 мм
* Материал АВS пластмаса
* Цвят: ЧеренСъдържание:


1 X Интелигентен спирателен кран за вода или газ с WiFi /SD001/
1 Х Крепежни елементи
1 Х Адаптер
1 Х Ръководство за употреба


Гаранция: 24 месецаСходни продукти

Разгледай WiFi смарт контролер за напоителна система с пръскачки /SD004/
190.80 лв.
WiFi смарт контролер за напоителна система с пръскачки /SD004/
Поливане без усилие: 16-зоновият интелигентен контролер за пръскачки с Wi-Fi позволява персонализиране на графици за поливане, базирани на специфични нужди на двора и растенията. Осигурява адекватно водоснабдяване независимо от ландшафта, което води до красив двор, като същевременно намалява сметките за вода.
виж повече
Разгледай Умен капан за мишки с WiFi /SD002/
94.40 лв.
Умен капан за мишки с WiFi /SD002/
Интелигентен Wi-Fi капан за мишки, който работи чрез силен електрошок, който е смъртоносен за мишката. Капанът е снабден с електрифицирана плоча. След като мишката влезне през отвора, капана засича нашественика и се активира. Управление чрез безплатно мобилно приложение "TUYA" & "SmartLife" от всяка една точка на Земята (съвместимо за Android и iOS). Мониторинг от всяка точка на земята и получаване на известие при улов. Ще получите известие, когато капанът е сработил и е необходимо да го презаредите. В предната си част се намира кутия, в която се поставя храна за примамка. Тя може да бъде достигната само от вътрешната страна. Позволява свързаност с други устройства и умни сцени.
виж повече
Разгледай WiFi смарт контролер за вода /SD003/
988.60 лв.
WiFi смарт контролер за вода /SD003/
С този смарт клапан контролирането на налягането на водата, дебита, температурата и консумацията на вода никога не е било по-лесно. Този продукт също така включва възможност за проверка за течове на вода и ви позволява да включвате/изключвате водния клапан само с един бутон, всичко това от удобството на вашия смартфон чрез APP. Водния клапан включва и функция за измерване на температурата, която ви позволява лесно да наблюдавате температурата на водата.
виж повече