GPS тракер HI-604X в реално време на картата /GPSH004/

345.00 лв.
Добави

Кат. №: GPSH004

Описание

Този тракер е многофункционално устройство, което се нарежда сред най-съвременните GPS проследяващи устройства. Това устройство Ви  дава възможност да следите обекта в реално време по един от следните начини: GPRS / SMS / DTMF. Чудесно съчетание между най-новите технологии и достъпността. С GPS09 можете да следите или подслушвате всеки обект, в световен мащаб в реално време върху картата. Потребителят може да види реалното местоположение от сайта на Haicom, като се използва GPRS мрежата или чрез включения в комплекта проследяващ софтуер, директно на компютъра, като се използва DTMF технологията. Тракерът има изключително силен магнит, с чиято помощ можете бързо и лесно да поставите на желания обект. Кутията на проследяващото устройство е водоустойчивa и можете да не се притеснявате за работата му при неблагоприятни атмосферни условия. Батерията е с капацитет 5500 mAh което Ви дава сигурност, че няма да изгубите следата в най-важния момент. Със сензора за движение и изключително малката консумация в режим на изчакване батерията може да изчаква с месеци. 

Новият тракери X серия са с GPRS (без функция DTMF)  нови функции, като например:

Потребителят може да програмира настройка на APN, порт, времеви интервал, обратно набиране , спящ режим и т.н., чрез нашата  GPRS проследяваща  платформа.

Потребителят може също да се сдобие с нов фърмуер по всяко време от тази платформа. 

Освен програмата от въздушните функции, потребителят може да настрой тракера от компютъра с USB кабел или SMS от телефона.

Новият "X" серия може да изпраща в реално време позицията на тракера , чрез обратно обаждане или на сайта на Haicom

Потребителят може да провери реалното местоположение по всяко  време от смартфон с позициониране  на карта.

С включения за проследяване Haicom софтуер, потребителят може да види данните, историята и позицията по удобен за потребителя начин  на картата.

Също така, с вградения датчик за движение, потребителят може да настрой  тракера да е в спящ режим ,активен или пасивен за  да намали консумацията на енергия  от тракера.

 

 

* Най-добрия продукт до момента

* Време на работа в режим на изчакване : до 3 години

* Следене в реално време

* Пълен надзор на обекта

* Пъна истоя за местоположението на обекта на сайта на Haicom

* Точност на позиция : 10 метра, 2D RMS

* Скорост прецизността : 0.1 m / и

* Висока чувствителност

* Лесно закрепване

* Честота : GSM 900/1800/1900MHz

* GPS Chipset : GPS SIRF-Star III 

* GPS Чувствителност  : -159Db

* GPS честота : L1, 1575.42 MHz

* C / A код : 1.023MHz чип ставка

* Захранване : DC 9 V - +28 V /опцинален кабел /

* Консумациа в спяш режим : по малко 0,1 mА

* Батерия:5500 mAh

* Работна температура : -20 ° C до 55 ° C

* Влажност : 5-95% без кондензация

* Височина на работа  : до  18000 м (60000 фута) макс.

* Размери : 91 х 53 х 39 милиметър

 

 

 

 

 

Съдържание:

 

1 X Тракер HI-604

1 X Sim карта поставка

1 X 18-пинов конектор

1 X USB адаптер за зареждане

1 X Зарядно за кола

1 X Диск

 

 

Гаранция : 24 месеца

 Сходни продукти

Разгледай GPS тракер HI-602 за сак с пари в реално време /GPSH001/
389.00 лв.
GPS тракер HI-602 за сак с пари в реално време /GPSH001/
За проследяване на пари или скъпа стока в чанта или сак. Не буди никакво подозрение . От едната страна е с двойно лепяща лента. Може да се скрие в подплатата дръжките или където прецените. За повече информация относно начина на работа моля вижте тракер HI-602.
виж повече
Разгледай GPS тракер HI-603X в реално време /GPSH003/
299.00 лв.
GPS тракер HI-603X в реално време /GPSH003/
Новият тракери X серия са с GPRS (без функция DTMF) нови функции, като например: Потребителят може да програмира настройка на APN, порт, времеви интервал, обратно набиране , спящ режим и т.н., чрез нашата GPRS проследяваща платформа. Потребителят може също да се сдобие с нов фърмуер по всяко време от тази платформа. Освен програмата от въздушните функции, потребителят може да настрой тракера от компют
виж повече
Разгледай GPS тракер HI-602  в реално време /GPSH002/
299.00 лв.
GPS тракер HI-602 в реално време /GPSH002/
Новият тракери X серия са с GPRS (без функция DTMF) нови функции, като например: Потребителят може да програмира настройка на APN, порт, времеви интервал, обратно набиране , спящ режим и т.н., чрез нашата GPRS проследяваща платформа. Потребителят може също да се сдобие с нов фърмуер по всяко време от тази платформа. Освен програмата от въздушните функции, потребителят може да настрой тракера от компютъра с USB кабел или SMS от телефона. Новият "X" серия може да изпраща в реално време позицията на тракера , чрез обратно обаждане или на сайта на Haicom Потребителят може да провери реалното местоположение по всяко време от смартфон с позициониране на карта. С включения за проследяване Haicom софтуер, потребителят може да види данните, историята и позицията по удобен за потребителя начин на картата. Също така, с вградения датчик за движение, потребителят може да настрой тракера да е в спящ режим ,активен или пасивен за да намали консумацията на енергия от тракера. Уникален продукт!
виж повече